Centree klaar voor Serious Request | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl
Centree klaar voor Serious Request
Centree klaar voor Serious Request

Centree klaar voor Serious Request

Op zaterdag 20 december is het zover; Serious Centree in de Dikke Toren in Zierikzee.Van 12 uur ’s middags tot 12 uur ‘s avonds organiseert de Stichting Centree een marathoneditie, waarbij samen met diverse lokale ondernemers en artiesten geld wordt ingezameld voor 3FM Serious Request.De wintereditie van Centree staat dit jaar geheel in het teken van Serious Request. Radiozender 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Afgelopen weken zijn er diverse acties opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Van de verkoop van Serious Centree Brood tot aan een Snertloop. Diverse partijen zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daar is de Stichting Centree ontzettend trots op. Daarom is burgemeester Rabelink uitgenodigd om rond 21 uur, tijdens het avondprogramma, bekend te maken wat de voorlopige opbrengst is van al deze acties te samen. Middagprogramma

Serious Centree start om 12 uur. Vanaf dan kunnen er plaatjes aangevraagd worden bij radio Schouwen-Duiveland. Daarnaast kunnen bezoekers, tegen betaling, op ontdekkingstocht in de Dikke Toren. Neem voor één keer een kijkje op de verborgen verdiepingen! Laat je verrassen door een optische illusie van Nuformer en bijzondere filmbeelden van Thumbed. Ervaar een moment stilte door Zumm en sluit af met een miniconcert op de top.

Of kom kijken en luisteren naar een van de optredens in en om de Dikke Toren. De schoolband van Pontes Pieter Zeeman, Gwen van Oeveren (2e S-D Got Talent), Luna Pekaar (1e S-D Got Talent) en Sonnema komen spelen. Daarnaast wordt er Koek en Zopie verkocht!

’s Avonds is er een besloten programma in de Dikke Toren, waarvoor kaarten a € 15,00 gekocht kunnen worden bij de VVV kantoren op Schouwen-Duiveland (OP=OP). In een bijzonder ambiance, dankzij de speciale verlichting van Sound Delight kunnen de aanwezigen genieten van diverse muzikale optredens van; DJ Louis, Sjaan Duinhoven en Strange Brew. De avond wordt afgesloten met een funky set van Philou Louzolo. (foto Joop van Houdt)