Watersnoodmuseum start webwinkel

Algemeen

Het Watersnoodmuseum heeft haar nieuwe webwinkel gelanceerd.Bestuursvoorzitter Karla Peijs en vrijwilliger Leen Verwest plaatsten samen de eerste bestelling.De webwinkel is tijdens de kerstbijeenkomst voor alle vrijwilligers van het Watersnoodmuseum gelanceerd. Naast de al bestaande museumwinkel is het vanaf heden ook mogelijk om een selectie uit deze producten via de webwinkel te bestellen. Zo kunnen geïnteresseerden op eenvoudige wijze bijvoorbeeld boeken, dvd’s of historische kaarten over de ramp van 1953 bestellen.

De openingshandeling is verricht door vertrekkend vrijwilliger Leen Verwest en voorzitter Karla Peijs. Samen plaatsten ze de eerste bestelling: een boek voor Verwest, als dank voor zijn jarenlange, trouwe inzet. Bezoekers kunnen vanaf nu via de website (www.watersnoodmuseum.nl/NL/webshop/) zelf ook een kijkje nemen in de webwinkel.

De komst van de webwinkel maakt het ook mogelijk voor het museum om op korte termijn te starten met de verkoop van E-tickets. Vanaf eind januari kunnen bezoekers via de website digitale toegangskaarten bestellen. Deze eenvoudige, snelle manier van kaarten kopen stelt bezoekers in staat om vooraf een entreekaart aan te schaffen, wat tijdens drukke dagen de wachtrij aanzienlijk kan verminderen.

Meer nieuws