Kademuren Vissersdijk afgezet wegens instortingsgevaar
Kademuren Vissersdijk afgezet wegens instortingsgevaar

Kademuren Vissersdijk afgezet wegens instortingsgevaar

Algemeen

De gemeente heeft de betonnen kademuren in de haven ’t Sas laten inspecteren en die blijken onveilig.Uit de inspectie bleek dat nader onderzoek nodig is. Uit de rapportage blijkt dat de constructie niet stabiel en niet sterk genoeg is. Dit is een gevaarlijke situatie die op korte termijn verholpen moet worden. De constructie kan plotseling instabiel worden en mogelijk zelfs instorten.

In afwachting van verdere maatregelen wordt de kademuur over de gehele lengte met een breedte van circa 8 meter afgezet. De uitvoorzorg genomen afzetting loopt van de Vissersdijk, ter hoogte van huisnummer 44 – 46, tot aan ’t Sas. Daarnaast wordt de Vissersdijk van de Kleine Zelkeweg tot aan de Melkweg afgesloten voor doorgaand verkeer (motorvoertuigen). Bestemmingsverkeer plus fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van dit stuk Vissersdijk.

Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente, R. Korstanje. Korstanje is bereikbaar via e-mailadres rene.korstanje@schouwen-duiveland.nl of via telefoonnummer (0111) – 452 459

Meer nieuws