Goal Willemse goed voor medekoppositie Bruse Boys

Algemeen

Het doelpunt van Mats Willemse in en tegen Arnemuiden was er eentje met een gouden randje.

Zijn goal voor Bruse Boys, die al binnen tien minuten viel, was de enige in de wedstrijd. Door het verlies van Terneuzense Boys (0-2 tegen GPC) is Bruse Boys nu medekoploper met de Vlissingse ploeg, die vorige week MZC'11 een half dozijn tegengoals bezorgde, in de tweede klasse E. Overigens, is het in deze afdeling dringen aan de kop: het verschil tussen de eerste en zevende plaats is slechts drie punten. Deze achterstand op de leiding heeft MZC'11 ook. De Zierikzeese formatie verspeelde tegen VVC'68 een zeker lijkende zege nadat ze zaterdag op sportpark Den Hogen Blok met 2-0 voor had gestaan. Duiveland mocht op het Oostersportpark niet eens denken aan een overwinning. Kruiningen won er met 1-3 nadat ze twee weken geleden ook DFS (1-5) op eigen bodem had geklopt. Zo blijft ZSC'62 de enige Schouwse ploeg die Kruiningen heeft verslagen. De Scharendijkenaren deden dat op de openingsdag in Kruiningen met 2-3. Deze overwinning is tot nu toe de enige van ZSC'62 geweest in derde klasse B, want tegen De Fendert werd er voor de vijfde achtereenvolgende keer verloren. Goalgetter Robin Provoost voegde wel weer een treffer aan zijn totaal toe en staat nu op zes. In de vierde klasse B deden de twee koplopers, SKNWK en ZBVH, niets voor elkaar onder. Beiden wonnen thuis met 5-1 (drie goals Carlo van der Maas) van respectievelijk OFB en Rimboe. In dezelfde afdeling deed WIK'57 het zeer aardig tegen fusieclub Oranje Blauw'14. Door er met 1-4 te winnen is de Kerkwerfse ploeg nu een middenmoter.

UITSLAGEN ZATERDAGAMATEURS Tweede klasse E: Arnemuiden-Bruse Boys 0-1 (0-1 Mats Willemse) MZC'11-VVC'68 2-2 (1-0 Ramon Janson, 2-0 Martijn van Grunsven)

Derde klasse B: DFS-Nieuwenhoorn 0-1 De Fendert-ZSC'62 3-1 (0-1 Robin Provoost)

Vierde klasse B: SKNWK-OFB 5-1 (1-0 Carlo van der Maas, 2-0 Wilco de Valk, 3-1 en 4-1 Carlo van der Maas, 5-1 Leendert van Heukelom) Oranje Blauw'14-WIK'57 1-4 (1-1 en 1-2 Remon den Boer, 1-Jack van de Velde, 1-4 Remco Theunisse)

VROUWEN Tweede klasse: UDO-MZC'11 6-0

ZONDAGAMATEURS RESERVES Zesde klasse: Goes 4-Ouwerkerk 4-3 (Ronald van Vossen 2, Arjan van Westenbrugge)

Meer nieuws