Handballers Delta Sport beginnen met zege

Het jonge Delta Sport is de nieuwe competitie begonnen met een overwinning op Helius.

In Sportblok werd het team uit Hellevoetsluis zondag met 19-16 verslagen. Trainer John Jansen startte de wedstrijd met Tim Vleeshouwer, Thijs van Splunder, Guust Sluijs, Kevin Meulmeester, Mick Vleeshouwer, Jimmy Niemans en Dani van Crasbeek. Delta Sport had het in het begin lastig tegen Helius en raakte meteen op een flinke achterstand. Bij het ingaan van de rust was de schade 'aardig' gerepareerd tot een 7-10-achterstand. Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg Delta Sport meer grip op Helius. De thuisploeg werd daarbij geholpen door de vele tijdstraffen bij Helius. Omdat het bij die formatie twee minuten regende, stond Helius op een gegeven moment met drie veldspelers. Deze situatie buitte Delta Sport, waarbij Tim Vleeshouwer uitblonk, goed uit en vervolgens kon de eerste zege van het seizoen 2014/2015 worden bijgeschreven.