Schouwse goalgetters blijven goal vinden
Schouwse goalgetters blijven goal vinden

Schouwse goalgetters blijven goal vinden

Algemeen

Masoud Osmanie, Nicky van der Velden, Robbert Padmos, Martijn van Grunsven en Ramon Janson zijn ook in de derde speelronde van het seizoen 2014/2015 trefzeker gebleken. Niet in alle gevallen waren de treffers een zekerheid voor de uiteindelijke winst voor hun ploeg.

Met zijn derde seizoentreffer bracht Van der Velden de spanning in de wedstrijd tegen Krabbendijke zaterdag wel terug (2-1), maar daarna had de thuisploeg bijzonder weinig moeite het net te vinden, mede dankzij een rode kaart voor Niels van der Bos bij die stand. DFS werd uiteindelijk met een 6-2-nederlaag naar Burgh-Haamstede gestuurd. In dezelfde derde klasse B produceerde Masoud Osmanie zijn vierde van deze voetbaljaargang. Het was met de gelijkmakende 2-2 tegen WFB een belangrijke in een wedstrijd waarin Duiveland Albert Verhoek met tweemaal geel het einde niet haalde. In de vierde klasse B wist Robbert Padmos (op de foto in het midden) namens SKNWK voor de derde opeenvolgende week het doel te vinden. Met de 1-0 en 2-0 tegen Stavenisse gaf de voetballers zijn team een stevige duw richting de 3-1-zege op Stavenisse. In deze afdeling stal Camiel Kleppe namens het eilandelijke voetbal de show. Hij scoorde drie goals tegen Alliance. Met een doelpunt tegen Tholense Boys staan er inmiddels vijf kruisjes achter de naam van MZC'11-spits Ramon Janson. Hij wordt op de voet gevolgd door teamgenoot Martijn van Grunsven die tegen de Thoolse formatie van oud-Zierikzee-trainer Ronald van Oeveren zijn vierde maakte. MZC'11 (Van Oeveren: ,,Ze heeft veel kwaliteit en een degelijke verdediging") won zaterdag met 0-3 van Tholense Boys en leidt nu samen met Terneuzense Boys in de tweede klasse E. Zwaluwe haakte af voor de koppositie omdat ze met 3-1 onderuit ging bij Bruse Boys.

UITSLAGEN ZATERDAGAMATEURS Tweede klasse E: Tholense Boys-MZC’11 0-3 (0-1 Ingmar Quist, 0-2 Ramon Janson, 0-3 Martijn van Grunsven) Bruse Boys-Zwaluwe 3-1 (1-1 Ben von Unen, 2-1 Martijn Backx, 3-1 Mats Willemse (penalty).

Derde klasse B: Nieuwenhoorn-ZSC’62 4-2 (0-1 en 0-2 Robin Provoost) Krabbendijke-DFS 6-2 (2-1 Nicky van der Velden, 5-2 Wouter van den Berge) WFB- Duiveland 2-2 (2-1 Masoud Osmanie, 2-2 René Verschoor)

Vierde klasse B: WIK’57-Alliance 3-2 (1-1, 2-1 en 3-1 Camiel Kleppe) SKNWK-Stavenisse 3-1 (1-0 en 2-0 Robbert Padmos, 3-1 Stefan Vermeer)

VROUWEN Tweede klasse: MZC'11-Barendrecht 0-2

ZONDAGAMATEURS RESERVES Zesde klasse: DZC'09-Sportclub Zierikzee 2-4 (0-1 Thomas Vos, 0-2 Jeroen Nouwen, 1-2 Kees Verwest, 2-2 Jelle Gerritsen, 2-3 Patrick Roggeband, 2-4 Yuri Vogelzang) Ouwerkerk-Hansweert 3 10-3 (Ronald van Vossen 4, Ramon Durleijn, Richard van de Berge 2, Barry Manni, Jan de Vrieze)

 

Meer nieuws