Osmanie weet doel aardig te vinden voor Duiveland
Osmanie weet doel aardig te vinden voor Duiveland

Osmanie weet doel aardig te vinden voor Duiveland

Algemeen

Masoud Osmanie heeft de smaak van het scoren aardig te pakken na er bij Duiveland een seizoen er tussenuit te zijn geweest.

De spits van de Oosterlandse formatie, na zes jaar weer uitkomend in de derde klasse van de zaterdagamateurs, maakte zaterdag twee treffers in de thuiswedstrijd tegen DBGC, de ploeg die op de eerste speeldag nog heel laat langs DFS kwam. De twee goals van Osmanie waren 'slechts' genoeg voor een gelijkspel. Op de openingsdag waren twee doelpunten van de Oosterlander wel toereikend voor de zege. Hoe dan ook, met vier treffers in twee duel bewijst Osmanie (foto) zijn waarde voor de ploeg van trainer Vincent van Noord. In dezelfde klasse had ZSC'62 thuis niet zo veel in te brengen tegen Hellevoetsluis: 0-5. De winnende ploeg lijkt makkelijk te scoren want vorige week was ze met 9-1 op dreef tegen Kogelvangers. ZSC'62-trainer Eddy Kiesenberg vindt Hellevoetsluis één van de titelkandidaten. ,,Wij hebben vandaag wel goed gespeeld, maar zes grote kansen gemist." DFS moest ook op de tweede speeldag genoegen nemen met een gelijkspel. Nicky van der Velden scoorde net als op 6 september weer. ,,Het was stukken minder dan tegen DBGC", vond DFS-coach Ben van der Bos. ,,We waren beter maar we moeten het afmaken." Bruse Boys, met eindelijk weer een basisplaats voor verdediger Olaf Willemse, kwam in de tweede klasse E pas heel laat aan haar eerste punt in het seizoen 2014/2015. Voormalig SKNWK-spits Martijn Backx tekende in de 89e minuut de 1-1 aan. Bij SKNWK gebeurde er ook genoeg in de slotfase in de wedstrijd tegen Halsteren. In West-Brabant kwam de thuisploeg vijf minuten voor tijd met 2-1 voor, maar één minuut voor tijd werd het 2-2 door een eigen doelpunt van Halsteren. Voor SKNWK had er zeker meer in gezeten omdat de ploeg van trainer Jack Wijnands in het laatste kwartier driemaal alleen op de Halsteren-doelman afging.

UITSLAGEN ZATERDAGAMATEURS Tweede klasse E: MZC'11-SSV'65 4-2 (1-2 Benjamin Verwest, 2-2 Martijn van Grunsven, 3-2 Ramon Janson, 4-2 Martijn van Grunsven) Tholense Boys-Bruse Boys 1-1 (1-1 Martijn Backx)

Derde klasse B: ZSC'62-Hellevoetsluis 0-5 Duiveland-DBGC 2-2 (1-0 en 2-1 Masoud Osmanie) DFS-Noad'67 1-1 (1-1 Nicky van der Velden)

Vierde klasse B: Vrederust-WIK'57 2-2 (0-1 Camiel Kleppe, 2-2 Jack van de Velde) Halsteren-SKNWK 2-2 (1-1 Robbert Padmos, 2-2 e.d. Halsteren)

VROUWEN Tweede klasse: RCL 2-MZC'11 5-3 (Romy Messemaker 3)

ZONDAG RESERVES Zesde klasse: Ouwerkerk-Vlissingen 3 5-4 (Ronald van Vossen 3, Jakkoo Brouwer 2) Sportclub Zierikzee-NSV 4 4-1 (Martin Koster, Patrick Roggeband 2, Yuri Vogelzang)

(foto Hans van der Have)

Meer nieuws