DELTA zoekt nieuw talent voor CAS

Algemeen

DELTA gaat samen met Zeeuwen op zoek naar nieuw muzikaal talent. Het wordt een uitdagende wedstrijd met een grote prijs: de winnaar mag optreden in de DELTA-lounge op Concert at Sea. Vanaf 2 mei a.s. kunnen muzikale talenten hun auditievideo met een Zeeuws tintje insturen via de website van DELTA/dedoorbraak.

Alle ingezonden video’s zullen te zien zijn via de website en het Portaal van Zeeland, het interactieve tv-kanaal van DELTA. Vanaf 19 mei kan online op de inzendingen worden gestemd. Op basis van de meeste ‘likes’ wordt een voorselectie gemaakt en daaruit wordt een top 5 gekozen door onze Zeeuwse jury. Het grote publiek bepaalt uiteindelijk wie van de laatste 5 de kans krijgt om door te breken op Concert at Sea.

DELTA is al jaren hoofdsponsor van Concert at Sea. DELTA levert elektriciteit, water, internet, wifi en afvalverwerking. Dit jaar biedt DELTA ook entertainment aan in de vorm van een muzikale wedstrijd met een Zeeuws tintje.

Iedereen vanaf 12 jaar mag van 2 mei t/m 18 mei een auditievideo met een Zeeuws tintje inzenden. De ingezonden video’s worden gepubliceerd op ZeelandNet Video en ook direct getoond op het Portaal van Zeeland (het interactieve tv-kanaal van DELTA).

Vanaf 19 mei kan iedereen met een Facebook-account stemmen op zijn/haar favoriet via www.DELTA.nl/dedoorbraak. Op basis van het aantal ‘likes’ wordt een voorselectie gemaakt. Vervolgens selecteert de jury uit deze voorselectie een top 5. In de jury zitten Arjan de Mooij (Concert at Sea), Marcel van den Driest (muziekredacteur van Omroep Zeeland), Jon Herselman (aandeelhouder) en Ben de Reu (Provincie Zeeland). DELTA wordt in de jury vertegenwoordigd door Jaap Rieter en Mirjam van Zuilen. De jury zal de voorselectie beoordelen op het muzikale talent, maar ook op ‘het Zeeuwse tintje’ dat in de video is verwerkt. Uiteindelijk wordt de top 5 weer online gezet en kan het grote publiek van 30 mei tot 8 juni stemmen op zijn/haar favoriet. De winnaar mag zijn performance ten gehore brengen in de DELTA-lounge op Concert at Sea.

Concert at Sea vindt plaats op vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni a.s. op de Brouwersdam.

Meer nieuws