Centree introduceert nieuwe website
Centree introduceert nieuwe website

Centree introduceert nieuwe website

Algemeen

Om met haar tijd mee te kunnen gaan, lanceert het culturele evenement Centree een nieuwe website. De website is van alle gemakken voorzien: voor zowel Centree zelf als voor de bezoekers van de Centree website. ,,De vorige website was verouderd” geeft bestuursvoorzitter Frank van Asten aan. De oude site werkte met Flash, waardoor je op telefoons en tablets van Apple sommige onderdelen niet te zien kreeg. Bovendien was de site niet responsive, dat wil zeggen dat hij zich niet aanpaste naar het medium zoals een telefoon, een tablet of een desktop.

,,We hebben nu een fantastisch nieuwe website waarop je alle informatie over Centree kunt vinden. Ook hebben onze partners een prominentere plek gekregen: namelijk op de homepage en op een aparte ‘partner-pagina’. Verder zie je nu in één oogopslag wanneer de volgende editie van Centree is, wat het programma inhoudt en je kunt gelijk kaarten bestellen. We zijn er ontzettend blij mee” aldus Van Asten.

Om de lancering van onze nieuwe website te vieren verloot Centree 1 x 2 kaarten voor haar Sing & Swing-In op vrijdag 11 april in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Het enige wat men hiervoor moet doen is het volgende: ga naar het contactformulier op www.centree.nl (via contact) en stuur je motivatie op waarom jij op 11 april naar Centree wil komen. Onder de inzendingen worden op 9 april 1 x 2 vrijkaarten verloot. 

 

Meer nieuws