Zuur gelijkspel gehavend Bruse Boys

Ook tegen Tholense Boys is een gehavend Bruse Boys er niet in geslaagd na de winterstop een wedstrijd winnend af te sluiten. Al was ze er op Tholen heel dicht bij. Zonder Mats en Olaf Willemse en Rudo van den Berge kwam tweedeklasser Bruse Boys vlak voor rust met 1-0 achter. De 'schade' werd direct na de rust, waarin Marc Bijdevaate geblesseerd achterbleef, gerepareerd en omgezet in een 1-2-voorsprong. Na de twee Bruse goals had de formatie van trainer Wim Nieuwland (,,Op basis van de tweede helft hadden we moeten winnen") de overhand. Echter, paal en laat stonden verder succes in de weg waarna Tholense Boys in de 94e minuut haar tweede treffer maakte. DFS had in de derde klasse A thuis weinig in te brengen tegen FC Axel en eilandgenoot MZC'11, waarbij Corné Schilperoort scoorde à la Red Bull Salzburg tegen Ajax, boekte in Westkapelle een regelmatige overwinning op De Noormannen. Met dit resultaat blijft de Zierikzeese ploeg meedoen om de titel. Dat geldt ook voor ZSC'62 en SKNWK in de vierde klasse A. Beiden wonnen met drie goals verschil van respectievelijk Hoedekenskerke en Waarde. De Scharendijkse elf deed dat zelfs voor een groot deel van de wedstrijd met tien man. Christiaan Verhoek kreeg namelijk rood bij 1-1.

UITSLAGEN ZATERDAG Tweede klasse E: Duiveland-MZVC 5-0 (1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Ronald Zwager, 5-0 John op 't Hof) Tholense Boys-Bruse Boys 2-2 (1-1 Johan Vroegindeweij (foto), 1-2 Ben von Unen)

Derde klasse A: DFS-FC Axel 0-4 Noormannen-MZC’11 0-2 (0-1 Freek Torensma, 0-2 Corne Schilperoort)

Vierde klasse A: WIK’57-SVD 3-0 (1-0 Arjan Berrevoets, 2-0 Wilmar Berrevoets, 3-0 Remco Theunisse (penalty) SKNWK-Waarde 3-0 (1-0 Remco van den Berge, 2-0 Martijn Backx, Remco van den Berge) Hoedekenskerke-ZSC’62 1-4 (1-1 Robin Provoost, 1-2 e.d., 1-3 Jos Erades, 1-4 Michiel Schipper)

VROUWEN Tweede klasse B: MZC’11-Zwaluwen 1-0 (1-0 Judith Bruijnooge)