De Punt prima inzamelaar
De Punt prima inzamelaar

De Punt prima inzamelaar

Algemeen

Kinderboerderij De Punt in Zierikzee staat op nummer 8 in de “Top 25 Inzameling Wecycle-apparaten 2013” met 20 bakken. De Punt heeft daarmee het grootste aantal van Zeeland! Wecycle heeft deze lijst samengesteld op basis van de ingeleverd bakken van afgelopen jaar. In totaal doen er meer dan 110 kinderboerderijen mee als Wecycle inleverpunt, dus een plekje in de top 25 is een mooie prestatie.

Oude elektrische apparaten zijn de grondstof voor onze toekomst! Deze verdwenen tot voor kort vaak in de afvalbak. Wecycle organiseert daarom de inzameling en recycling van gebruikte elektrische apparaten en spaarlampen. Kinderboerderij De Punt heeft zich aangesloten bij Wecycle als partner en zamelt ook dit jaar weer kleine elektrische apparaten in. Breng oude elektrische apparaten dus naar Kinderboerderij De Punt, Scheldestraat 5 in Zierikzee. De Kinderboerderij is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 8.30 uur en 16.30 uur. Je kunt de apparaten in de daarvoor bestemde groene Wecycle-inzamelbakken doen.

Op Kinderboerderij De Punt werken mensen met een beperking. De werkzaamheden bestaan uiteraard uit het verzorgen van de dieren. Ook het terrein, de speeltuin en de knuffelstal worden door cliënten onderhouden. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd zoals kinderfeesten, kraamfeesten, bezoek door scholen en andere educatieve mogelijkheden. De boerderij is zo ingericht, dat de deelnemers nooit onder druk hoeven te werken. In een goede en ontspannen sfeer kan men zoveel mogelijk zichzelf zijn en tot ontplooiing komen. De kinderboerderij ligt op hetzelfde terrein als Kadoshop - Lunchroom De Punt en Brugzicht, aan de rand van Zierikzee.

 

Meer nieuws