Strandloper/Ginsterveld wint van IJtama in ZieZaVo

In de eerste klasse zaalvoetbal van ZieZaVo heeft De Strandloper/Ginsterveld de kampioen aspiraties van IJtama om zeep geholpen. IJtama, de kampioen van vorig seizoen, verloor met 4-6 waarmee de achterstand op koploper Stella Boys/'t Centrum inmiddels is opgelopen tot tien punten. Koploper Stella Boys keek in de eerste helft tegen een 1-3-achterstand aan tegen Airpack. Maar verzette de bakens in de tweede helft met fraaie goals van Michel Holm naar een 7-3-winst. Van Oeveren/WIK won overtuigend van ASZ met 8-2 waardoor de ploeg van Piet van der Kasteele nog steeds mee speelt voor de kampioenstitel. Vivars.nl won met 7-4 van Deco Home Zierikzee.

In de tweede klasse verspeelde de koploper Motorenboys twee punten tegen FC Hanse Staalbouw. Van een achterstand op een 4-3-voorsprong met nog vijf minuten op de speelklok wist FC Hanse Staalbouw toch nog de gelijkmaker te scoren. De laatste twee minuten waren zeer spannend doordat beide teams de winnende treffer konden maken. Spuiterij Elfrink en FAXE deelden ook de punten met een eindstand van 3-3 en Via Adviseur had geen enkele moeite met De Vlinder: 10-1.