Schaatsen in Zierikzee; Kyra zoekt schaatsers

Algemeen

Van 14 februari tot en met 8 maart staat er een heuse schaatsbaan op het Havenplein van Zierikzee. Mede dankzij de marktkooplieden, die bereid waren te schuiven met de kramen. Kinderburgemeester Kyra Droppers is officieel ambassadeur van de baan en zoekt leeftijdgenoten (van 9 tot en met 14 jaar) die met haar naar het Olympisch stadion in Amsterdam willen voor een echte schaatswedstrijd. Wie zin heeft in dat avontuur op zondag 2 februari meldt zich snel aan via j.deglopper@smwo.nl

 

De baan wordt neergelegd door de Stichting Zeeland houdt van Schaatsen en diverse lokale partijen dragen hun steentje bij. Binnenkort uitgebreid informatie over die evenement, dat zowel met de Olympische Spelen als de krokusvakantie samenvalt. Op de foto Kyra met schaatscoryfee Barbara de Loor, die ook naar Zierikzee komt.

 

Kyra zoekt ook nog leeftijdgenoten die mee willen doen aan de Spinningmarathon in Burgh-Haamstede. Daarvoor kunnen belangstellenden zich ook aanmelden via het eerder genoemde e-mailadres. Dat kan tot de 20e januari.

Meer nieuws