Beachboom staat op voor 9 augustus

Algemeen

Dancefestival Beachboom bij Scharendijke  lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. De afgelopen edities groeide het eendaagse dance-event op de Brouwersdam behoedzaam uit op alle terreinen: in programmering, acts, kwaliteit, sfeer en bezoekersaantallen werden alle verwachtingen overtroffen. Op zaterdag 9 augustus doet Beachboom daar weer een schepje bovenop. De 'early bird'-voorverkoop start op 11 januari, aanstaande zaterdag.

,,Groter groeien, maar beslist zonder verlies van onze unieke sfeer" zo omschreven de organisatoren hun uitdagende missie een aantal jaren geleden. Maar, Beachboom bewees in 2013 dat het wel degelijk mogelijk is. Met de 2013-editie werd de trend gezet voor de toekomst en het evenement is inmiddels ook onder gevierde DJ's 'the place to be'.

De organisatoren maken gretig gebruik van de aandacht die ze nu krijgen van die DJ's. ,,We zijn dit jaar in gesprek met namen waarvan we vorig jaar nog niet durfden dromen. En, net als in de uitverkochte editie van 2013 niet alleen laat in de avond, maar vanaf de allereerste minuut. Verklappen kunnen we nog niets, pas de komende maanden wordt alles definitief, maar wie Beachboom inmiddels kent weet dat we altijd de verwachtingen overtreffen. Het aantal kaarten dat voor het early bird-tarief van € 32,50 zaterdag in de verkoop gaat is daarom beperkt en vooral bedoeld om onze trouwste fans tegemoet te komen".

Nieuw in de 2014-editie van Beachboom is het VIP-deck. Een verhoging in het terrein waar het eten, de drankjes en het uitzicht net iets exclusiever zijn. De VIP's krijgen een eigen entree om vlot op het terrein te komen, een eigen locker, muntenkassa en catering. Een  luxe,waarvoor € 69,50 neergeteld moet worden.

 

 

De early bird-voorverkoop start op zaterdag 11 januari. Vooralsnog uitsluitend online, via de website www.beachboom.com en de Facebook-pagina www.facebook.com/beachboom. Half  maart maakt Beachboom de thematiek en de voorlopige line-up bekend.

Meer nieuws