Dish in a bottle' in restaurant Bij Kees
AlgemeenRestaurant Bij Kees introduceert vanaf de kerstdagen en daarna een nieuw, fris biergerecht. Met een bijpassend bier: ‘3 bij Kees’. Het gerecht heet ‘Dish in a bottle’. Het uitgangspunt bij het nieuwe pils was het gegeven dat Kees Visser en zijn partner Astrid, eigenaren van het Zierikzeese restaurant, graag hun eigen bier wilden hebben. Via contact met World of Drinks kwam Visser bij een kleine brouwerij in Hulst, de Halve Maan, terecht. In overleg met de brouwer lieten Kees en Astrid hun eigen, culinair bier samenstellen. Het bier heet ‘3 bij Kees’ en is een soort trippel. Naast de gebruikelijke bieringrediënten zit er koriander, curacao en heel veel citrus in. ‘3 bij Kees’ wordt geserveerd bij ‘Dish in a bottle’. Hierbij krijgen de gasten een halve fles met daarin een stoofgerecht op basis van kalfsvlees en -zwezerik voor hun neus geschoven.