Sporthal twee dagen muziekpaleis | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl

Sporthal twee dagen muziekpaleis

Sportcentrum Westerschouwen in Haamstede is donderdag 30 januari en zaterdag 1 februari twee dagen lang een muziekpaleis. Een middag Goud voor Oud en een popfestival als afsluiter. De kaartverkoop start zaterdag 21 december.

Via internet worden er al kaarten verkocht en daardoor zijn er al een kleine duizend kaarten weg voor het festival zaterdagavond, waar artiesten als Jeroen van der Boom, Ben Saunders, Johannes Rypma en L.A. Vation optreden. Het festival wordt ’s middags voorafgegaan door een kinderprogramma met onder meer de musical Assepoester.

Daags voor het festival, op donderdag 30 januari, is de zevende editie van Goud voor Oud. Dat festival is zoals altijd gratis toegankelijk voor ouderen. Die krijgen via de ouderenbonden hun felbegeerde kaartjes. Ze zijn dus niet los te koop. Maar wie ze heeft kan genieten van artiesten als Sandra Reemer, Frans Duyts, Dana Winner, Koos Alberts en Jason Bouman (winnaar Bloed, zweet en tranen). En wie kent Toni Willé nog? De zangeres van Pussycat. Een muzikaal feestje van herinnering dus.

Voor Goud voor Oud zijn geen kaarten meer te krijgen. Voor Aemstie Alive dus wel. De verkoopadressen staan op de website www.aemstie.nl.