Van Oeveren/WIK houdt Stella Boys op gelijkspel

Van Oeveren/WIK heeft uit het duel tegen koploper Stella Boys/'t Centrum in de eerste klasse van de ZieZaVo een punt overgehouden. In een wedstrijd met veel kwaliteit was het Maurice de Vlieger die Van Oeveren/WIK op een 1-0-voorsprong bracht. Van Oeveren had meer kansen maar Stella Boys keeper Jurgen Schoenmakers keerde knap de schoten van Martijn van Grunsven en Mike de Voogd. Net voor het eindsingnaal van de eerste helft was het Ramon Janson die gelijkmaakte. Halverwege de tweede helft kwam Van Oeveren/WIK opnieuw aan de leiding nadat keeper Schoenmakers te laat uit zijn goal kwam en Martijn van Grunsven de bal simpel bij Bart Boot bracht: 2-1. Een verrassing leek in de lucht maar met nog zes minuten op de speelklok scoorde Janson de gelijkmaker. In de laatste seconden ontsnapte Van Oeveren/WIK aan een nederlaag door een schot van Frank Kristalijn op de lat.  IJtama won vrij gemakkelijk van Deco Home met 9-2. De Strandloper/Ginsterveld had geen moeite met Airpack: 5-0. Vivars.nl won met 8-5 van ASZ. Motorenboys, koploper in de tweede klasse, won met 6-0 van VIA Adviseurs. Ook de nummer twee, Stella Boys/'t Centrum 2, won met 7-3 van De Vlinder.