Hanse Staalbouw klaar voor de toekomst
Hanse Staalbouw klaar voor de toekomst

Hanse Staalbouw klaar voor de toekomst

Algemeen

Als één van de voorlopers in Nederland heeft Hanse Staalbouw het CE-certificaat voor NEN-EN 1090-nu al officieel in bezit. Directeur Wim de Jonge heeft het felbegeerde certificaat onlangs ontvangen uit handen van Michael van Alphen van DNV Business Assurance. Foto: Wim de Jonge (links) ontvangt het CE-certificaat uit handen van Michael van Alphen (rechts) in het bijzijn van leden van het managementteam.

Met dit certificaat is Hanse Staalbouw bevoegd een CE-conformiteitsverklaring af te geven op zijn vervaardigde staalconstructies. Het certificaat geeft aan dat de geleverde producten voldoen aan de daarvoor wettelijk geldende kwaliteitseisen. Hanse is er ruim op tijd bij, want officieel hoeven bedrijven pas met ingang van 1 juli 2014 aan deze eisen te voldoen.

Naast dit net behaalde certificaat beschikt Hanse Staalbouw ook over een certificering voor het hoogste level binnen de ISO 3834 (laskwaliteitssysteem). Hiermee voldoet Hanse aan alle kwaliteitseisen op het gebied van lastechnische werkzaamheden. Er werken bij het bedrijf dan ook alleen gekwalificeerde lassers die volgens gecertificeerde lasprocedures werken. Het feit dat Hanse Staalbouw over beide certificaten beschikt, geeft bedrijven de zekerheid met een betrouwbare partner in zee te gaan. Een partner waar je toekomstbestendig mee en op kunt bouwen.

Hanse Staalbouw bouwt en renoveert bedrijfspanden voor agrarische, industriële en utiliteitssector en produceert staalconstructie en andere stalen producten in eigen beheer. Het bedrijf heeft ruim honderd man in dienst en is een grote speler in de regionale markt en daarbuiten.

Meer nieuws