Kans op flinke prijs voor SPGSD Balans
Kans op flinke prijs voor SPGSD Balans

Kans op flinke prijs voor SPGSD Balans

Algemeen

De Stichting Paardensport Gehandicapten Schouwen-Duiveland (SPGSD) maakt kans op een flinke prijs. In mei 2014 reikt Koningin Máxima voor de twaalfde keer de Appeltjes van Oranje uit, de jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds selecteerde uit alle inzendingen Balans Boom van SPGSD als kandidaat voor de finalefase. Het Nederlandse publiek kan voor het eerst meestemmen op zijn of haar favoriet in de regio. De publieksstemmen bepalen de helft van het puntentotaal. SPGSD roept iedereen in de regio op om op hen te stemmen. Dat kan van vrijdag 29 november 09.00 uur tot en met zondag 8 december 2013 op www.oranjefonds.nl/appeltjes.

De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven die verschillende groepen mensen samen brengen. In 2014 staan de Appeltjes van Oranje in het teken van het thema Samen Meer, met kandidaten die groepen mensen met en zonder een beperking verbinden.

Een van de finalekandidaten is het project BALANS BOOM, de doorlopende projecten van de SPGSD waar mensen met en zonder beperking, oud en jong van hier of van ver op verschillende manieren de kans krijgen om samen te feesten, te lunchen of dineren, sporten of gewoon een gezellig babbeltje te maken om de eenzaamheid te ontvluchten.. SPGSD roept iedereen in de regio Zuid ( Zeeland, Noord Brabant en Limburg ) op om te stemmen op Balans Boom.

Meer nieuws