DELTA verlaagt energietarieven

Algemeen

Met ingang van 1 januari 2014 verlaagt DELTA de variabele leveringsprijs voor elektriciteit. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen zijn daardoor op jaarbasis ongeveer 10 Euro goedkoper uit. De variabele leveringsprijs voor gas blijft gelijk. De vaste leveringsprijzen zijn per 1 januari 2014 zowel voor elektriciteit als voor gas lager dan de variabele leveringsprijzen.

De besparing van 10 Euro op jaarbasis geldt voor klanten met een variabel contract en een gemiddeld jaarverbruik (= 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas). Klanten met een gemiddeld jaarverbruik die vanaf 1 januari 2014 een nieuwe leveringsovereenkomst sluiten met een vaste leveringsprijs voor drie jaar, betalen op jaarbasis € 23 minder dan bij een variabele leveringsprijs. Klanten die kiezen voor een variabele leveringsprijs krijgen ieder half jaar te maken met aanpassing van de tarieven.

Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst binnenkort eindigt, krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

Meer nieuws