Eerste nederlaag hockeyvrouwen HSD

De hockeysters van HSD zijn tegen hun eerste nederlaag in de vierde klasse reserve aangelopen. In en tegen Zundert 2, waar enkele speelsters uit het eerste mee speelden, werd het 2-1. Tegen het duidelijk versterkt Zundert 2 hadden de goed spelende HSD-vrouwen het zwaar. In  een op en neer gaande wedstrijd, waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren, kwam Zundert, desondanks vele reddingen van goalie Babette Steenbergen, in de twintigste minuut op voorsprong. HSD kreeg haar kansen, maar de bal wilde er niet. In de tweede helft, die qua wedstrijd beeld een kopie was van de eerste, tikte Lizet Lammerts vijf minuten na de hervatting de 1-1 binnen. Hierna had HSD een licht overwicht, maar scoorde Zundert in de 62e minuut de 2-1. Komende zondag verdedigt HSD haar leidende positie thuis tegen Push.