Stella Boys verstevigt koppositie

Stella Boys heeft haar koppositie in ZieZaVo-competitie verstevigd. Terwijl IJtama verloor van het sterk spelende Van Oeveren/WIK (2-6) won Stella Boys uiteindelijk met gemak van De Strandlopers/Ginsterveld met 12-1. In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek het duel een spannend verloop te krijgen nadat Frank Kristalijn de 1-0 scoorde maar Don van Vliet al snel de gelijkmaker maakte. Het was even tegenstribbelen van De Strandloper maar Stella Boys schakelde het tempo een tandje hoger en met doelpunten van broertjes Lars en Arne Holm en goed spelende Kristalijn was het snel gedaan met het team uit Westerschouwen. IJtama, de kampioen van vorig jaar, verloor de controle over de wedstrijd nadat het met een 2-1 voorsprong de rust inging. In de tweede helft werd het team van Rob Wijnstekers overklast door de snelle Van Oeveren-spelers Rick Bevelander, Mike de Voogd en Robin Provoost. Airpack maakte in het begin van de wedstrijd nog een aardige vuist tegen Vivars.nl. Maar de spelers uit Bruinisse kantelde al snel de wedstrijd door een 2-0 achterstand om te buigen na een 3-10 winst. ASZ sprokkelde weer een puntje door Deco Home Zierikzee op 5-5 te houden. In de tweede klasse was er voldoende spanning maar uiteindelijk geen verrassende uitslagen. Koploper Motorenboys behaalde de volle winst in de laatste minuut door een fraaie goal van Michiel Tamerus tegen FAXE: 5-4. De nummer twee, Stella Boys/'t Centrum 2, kwam in de tweede helft knap terug van een 0-3 achterstand na een 5-3 winst tegen Via Adviseur. Het team van De Vlinder kwam in sportcentrum Onderdak twee keer in actie.