Sterk en goed optreden Bruse Boys
Sterk en goed optreden Bruse Boys

Sterk en goed optreden Bruse Boys

Algemeen

Bruse Boys heeft (zich) op de negende speeldag in de tweede klasse E uitstekend gepres(en)teerd. De ploeg van trainer Wim Nieuwland zette zaterdag de nummer twee van de ranglijst, het Midelburgse Dauwendaele, met een zeer overtuigend optreden aan de kant. Domenique van den Berge (foto) behoorde met drie treffers tot één van de smaakmakers bij de Bruenaren. Met name de eerste goal, een prachtige volley via de onderkant van de lat, was er ééntje om in te lijsten. Aanwezigen en insiders spraken zelfs van een soort galavoorstelling van de thuisploeg. ,,Het was het beste van Bru van de laatste jaren", voegde Dinteloorder Nieuwland er aan toe. ,,Alles klopte. We heben de stijgende lijn te pakken." Door de zege is Bruse Boys zesde op de stand en doet het vooralsnog mee voor de plaatsen in de nacompetitie.  Bij buurman Duiveland heerst er kommer en kwel. Voor de vijfde keer kregen de Oosterlanders vijf of meer doelpunten tegen en dragen ze nu de rode lantaarn. In de derde klasse A deed DFS het niet veel beter en leed tegen Nieuwland, tot aan zaterdag de nummer laatst, een 4-0-nederlaag. Het was op zijn zachtst gezegd niet best wat de mannen van trainer Ben van de Bos lieten zien. Het was de derde nederlaag op rij waardoor DFS zelfs uit de subtop is gezakt. ZSC'62 profileert zich steeds meer als één van de betere ploegen in de vierde klasse A. Door een 3-1-overwinning op WIK'57 deelt ze nu de koppositie met Arendskerke, dat haar wedstrijd zaterdag afgelast zag worden.

UITSLAGEN TWEEDE KLASSE E: Bruse Boys-Dauwendaele 4-0 (1-0 en 2-0 Domenique van den Berge, 3-0 Thomas Groeneveld, 4-0 Domenique van den Berge) GPC-Duiveland 5-0

DERDE KLASSE A: MZC’11-Domburg 3-0 (1-0 en 2-0 Arne Holm, 3-0 Martijn van Grunsven) Nieuwland-DFS 4-0

VIERDE KLASSE A: SKNWK-Wolfaartsdijk 3-2 (1-1 Martijn Backx, 2-1 Wilco de Valk, 3-1 Remco van den Berge) ZSC’62-WIK’57 3-1 (1-0 Arjan Smalheer, 2-0 Jos Erades, 2-1 Bart Boot, 3-1 Mike de Voogd)

VROUWEN TWEEDE KLASSE B: Botlek-MZC’11 1-0

Meer nieuws