ZieZaVo: Stella Boys schudt Vivars.nl maar net af

Stella Boys, koploper in de eerste klasse van de won woensdagavond maar net van het goed spelende Vivars.nl. De 3-2-voorsprong in de tweede helft moest met hand en tand worden verdedigd. Schot op schot werd door Stella Boys-keeper Jurgen Schoenmakers uit het doel gekeerd. De grote aanvalsdrift van Vivars.nl zorgde er wel voor dat er gaten in de verdediging viel. In de laatste minuut kon Stella Boys via een counter de 4-2-winst op het scorebord brengen. De nummer twee in de stand, IJtama, had het in de eerste helft moeilijk tegen Airpack. Tot twee keer toe moest er een achterstand weggewerkt worden. Maar in de tweede helft toonde IJtama haar werkelijk kracht en won met 8-2. Deco Home Zierikzee sleepte een winstpunt uit de partij tegen Van Oeveren/WIK met 3-3. ASZ won verrassend van De Strandloper/Ginsterveld met 4-3. Spuiterij Elfrink won de eerste wedstrijd dit seizoen met 6-2 van De Vlinder. Fiets Outlet Zeeland gaf de winst uit handen tegen Via Adviseurs. Na steeds voor te hebben gestaan kwam Via Adviseurs knap terug tot 3-4 en won uiteindelijk met 4-5. Stella Boys 2 won eenvoudig van FC Kerkwerve.'t Oliegeultje met 6-1. FC Hanse Staalbouw had geen moeite met FAXE: 9-4.