Bedrijven weer samen naar Contacta | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl

Bedrijven weer samen naar Contacta

Het is een aantal jaartjes stil geweest rond de eilandelijke inbeng op de bedrijvenbeurs Contact in Goes. Maar op 5, 6 en 7 november is er weer een Schouwen-Duivelandplein in de Zeelandhallen.Tot tevredenheid van wethouder Ad Verseput, die onlangs een visje opgooide om er als bedrijfsleven toch vooral aan deel te nemen. Zoals het in het verleden ook gebeurde. Maar de animo verdween en daarmee ook de eilandelijke inbreng. Individuele deelnemers waren er wel, maar geen gezamenlijke presentatie.

Cees Bolijn van JMC Signmakers in Bruinisse heeft er samen met Jochem de Jonge van Hanse Staalbouw de schouders onder gezet en is erin geslaagd om veertien deelnemers te vinden. ,,We hebben een speciale stand ontwikkeld, waarin alle ondernemers tot hun recht komen. Maar we presenteren ons ook gezamenlijk.” Voor die éénheid in presenteren spreekt Bolijn aan.

,,We kunnen op deze manier ook naar elkaar verwijzen. We vullen elkaar aan.” Er is volgens hem plaats voor zestien deelnemers en dat betekent dat er nog twee bij kunnen. Die kunnen zich bij Bolijn melden. De Schouwen-Duiveland is door JMC ontwikkeld met re-boardmateriaal, dat een duurzaam karakter heeft.