Janson leidt Stella Boys naar zege op IJtama

Stella Boys-speler Ramon Janson zette in de tiende minuut van de wedstrijd tegen IJtama de toon voor zijn ploeg. Met die fraaie goal luidde hij de overwinning in voor zijn ploeg in de eerste klasse van de ZieZavo-competitie. Wat IJtama woensdag ook probeerde tijdens de wedstrijd, de doelpunten kwamen niet. Daar was ook Stella Boys-keeper Jurgen Schoenmakers die de hoofdrol opeiste en elk schot keerde. Met nog vijf minuten op de speelklok was het weer Janson die scoorde en een minuut later bracht Arne Holm de 3-0 op de klok. Zoals Janson begon zo eindigde de wedstrijd ook met nog een fraaie goal van zijn voet: 4-0. Stella Boys heeft nu de koppositie verstevigd met zes punten voorsprong op IJtama. Door de 7-5-overwinning van Van Oeveren/WIK op Vivars.nl klimt de ploeg naar een tweede plaats met een beter doelgemiddelde dan IJtama. De Strandloper/Ginsterveld blijft met de 8-3 overwinning op Deco Home Zierikzee aansluiting houden met de koploper. Airpack won met 6-3 van ASZ.

Motorenboys behoudt de koppositie in de tweede klasse. De 3-3-eindstand tegen de nummer twee Stella Boys/t'Centrum 2 kwam pas in de laatste minuut tot stand. Stella Boys gaf de volle winst uit handen want de ploeg had een ruime voorsprong van 3-1 met nog vier minuten op de klok. FC Kerkwerve won met 2-1 van FC Hanse Staalbouw en Via Adviseur won met 4-1 van Spuiterij Elfrink. Fiets Outlet Zeeland won met 9-1 van FAXE.