Opnieuw verrassing De Strandloper/Ginsterveld

De Strandloper/Ginsterveld verraste opnieuw in de eerste klasse van de ZieZaVo. Een 7-6-overwinning tegen het sterke Van Oeveren/WIK zorgde voor een gelijk aantal punten in het klassement als de tegenstander. In een tijd van vijf minuten stond De Strandloper met 3-0 voor. Van Oeveren liep heel de wedstrijd achter de feiten aan maar met nog vijf minuten op de speelklok kwamen ze terug tot 5-5. Het waren Frido Tims en Don van Vliet die de 7-5 op het scorebord brachten. De laatste twee minuten waren spannend vooral toen Van Vliet in eigen doel schoot maar de winst bleef bij het team uit de Westhoek. De koploper Stella Boys/'t Centrum maakte geen fouten tegen ASZ (14-2) en IJtama won eenvoudig met 9-0 van Vivars.nl. Deco Home Zierikzee verdiende de eerste winstpunten tegen Airpack. Met nog twee minuten op de speelklok kwamen ze terug van een 2-3-achterstand tot een 4-3-winst.

In de tweede klasse blijft Motorenboys koploper met de 6-3 overwinning op FC Hanse Staalbouw. Via Adviseurs won met 7-0 van De Vlinder. FAXE won met 8-4 van Spuiterij Elfrink die nog steeds met lege handen staat in deze competitie. Fiets Outlet Zeeland won met 4-2 van FC Kerkwerve/'t Oliegeultje.