Logo wereldregio.nl

Zeven locaties KOOS overgenomen

Per 1 oktober zet Kibeo zeven vestigingen van kinderopvang KOOS voort. Kibeo heeft een bod gedaan op verschillende onderdelen van kinderopvang KOOS. Dit bod is door de curator van KOOS geaccepteerd. ,,We zijn blij de kinderen en ouders een passende oplossing te kunnen bieden”,  aldus Elly Brand, bestuurder Kibeo.

Kibeo zet zeven van de elf locaties van KOOS voort. Via een versnelde sollicitatieprocedure blijft ook een deel van de medewerkers behouden. Zo worden waar mogelijk vertrouwde gezichten op de groepen behouden. Kibeo vindt het heel belangrijk om goed verzorgde, bereikbare en betaalbare kinderopvang te bieden. Daarom is gezorgd dat de vestigingen een goede spreiding over het eiland kennen. Zo kunnen veel kinderen en ouders worden bereikt.

Ouders en medewerkers zijn maandagmiddag op de hoogte gesteld. Voor alle kinderen van KOOS is er ruimte op de overgenomen vestigingen of op één van de andere Kibeovestigingen. Kibeo en de voormalige medewerkers van KOOS zetten zich samen in om de overgang voor kinderen en ouders zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Open blijven:

KDV “De Petteflet” te Zierikzee KDV, PG, BSO “Meneer de Koekepeer” te Burgh Haamstede BSO “Meneer Nilson“ en PG “Harlekijn” te Zierikzee BSO “Koosie Kids”en PG “Kwibus” te Zierikzee BSO en PG “Koos Matroos” te Scharendijke PG “De Gruttepikkertjes” te Nieuwerkerk PG “t Opstapje” te Renesse, hier wordt ook het KDV en BSO voortgezet