Hockeysters HSD alleen aan kop

De hockeyvrouwen van HSD staan na de derde speeldag alleen aan kop. In een rechtstreeks duel met medekoploper Zundert liet HSD er geen twijfel over bestaan wie op dat moment de sterkste is in de reserve vierde klasse. HSD zegevierde namelijk met 5-0 op sportpark Bannink. Een fel aanvallend Zundert opende de wedstrijd, maar Eva den Hollander opende vanaf links voor HSD de score. In de twaalfde minuut maakte Renee Lammerts de tweede Schouwse treffer, maar viel ze niet snel daarna door een ongelukkige val uit met een gebroken pink. Niettemin werd het voor rust 3-0 door Iris Oude Weernink. De tweede helft bleef het overwicht bij de Schouwse hockeysters, maar waren er af en toe gevaarlijke tegenaanvallen van Zundert. Annelous Lammerts scoorde de vierde treffer waarna Lizet, de derde hockeytelg uit het gezin Lammerts, de vijfde maakte.