Gevoelige nederlaag kampioen IJtama

Kampioen IJtama heeft in de ZieZaVo-competitie een gevoelige nederlaag aan de broek gekregen. In sporthal Onderdak pakte Van Oeveren/WIK woensdagavond een 1-2-overwinning in de laatste minuut van de tweede speelhelft. In de eerste  klasse van de zaalvoetbalcompetitie was het een wedstrijd van hoog niveau waar tot vijf minuten van het einde nog geen winnaar aan te wijzen was. Van Oeveren/WIK-speler Mike de Voogd zorgde voor het eerste doelpunt (0-1) maar het was direct daarna IJtama-speler John op 't Hof die uit een onmogelijke hoek de gelijkmaker scoorde. In de laatste minuut stond van Oeveren/WIK-speler Robin Provoost oog in oog met keeper Fabian Verkaart en maakte de overwinningsgoal: 1-2. Stella Boys/'t Centrum blijf lijstaanvoerder met een beter doelgemiddelde door een krappe 5-4-overwinning tegen De Strandloper/Ginsterveld. het winnende doelpunt werd dertig seconden voor het einde gemaakt. ASZ boekte de eerste overwinning van het seizoen tegen Deco Home Zierikzee met 6-5. Vivars.nl haalde flink uit tegen Airpack met 12-0.