Ander ‘huis’ MienDomus
Ander ‘huis’ MienDomus

Ander ‘huis’ MienDomus

Algemeen

MienDomus, de eigentijdse  winkel in meubels, woonaccessoires en biologische kleding, die sinds 2010 is gevestigd in de St. Domusstraat 58 in Zierikzee, groeit uit haar jasje.

De eigenaren hebben  een betere plek gevonden met meer ruimte,  in het centrum van de stad: Het Lange Huus aan het Havenpark 26-28.  Ze zijn ervan overtuigd dat hun aparte  assortiment nog beter  tot zijn recht zal komen in de grote,  gelijkvloerse en lichte winkel ruimte. ,,We merken dat er steeds meer vraag komt naar biologische kleding en meubels en woonaccessoires van authentieke en hergebruikte materialen. Die maken  een groot deel van ons assortiment uit. Daarnaast is de krijtverf van Annie Sloan een goedlopend product geworden. Dat willen we anders gaan presenteren, met praktijkvoorbeelden van geschilderde meubels en cursussen. Daar is nu geen ruimte voor. Onze winkel is nu eigenlijk te vol. Daarnaast willen we de collectie uitbreiden met vele nieuwe bijzondere dingen, waarmee onze winkel ondertussen flink bekend is geworden. Van de economische situatie trekken we ons niets aan, tegendraads als we zijn. We weten ons gesteund door een enthousiaste en groeiende klantenkring."

MienDomus is een combinatie van stenen winkel en webshop. Dat blijkt een sterke strategie, want ook de webshop trekt een groeiend aantal klanten.  De webshop wordt momenteel  geheel vernieuwd. De gebruikersvriendelijkheid en navigatie zal  aanmerkelijk verbeteren, van laptop tot mobiel. Daarnaast krijgt alles een fris nieuw uiterlijk en kunnen klanten een eigen account aanmaken. De verhuizing gaat plaatsvinden in februari 2014. Tot die tijd is MienDomus gewoon geopend op de oude plek. De nieuwe webshop, www.miendomus.nl,  gaat eind september al van start.

Meer nieuws