Tafelen in de buurt zoekt menskracht

Algemeen

Zeeuwland, Pontes Pieter Zeeman, het Welzijnshuis, gemeente Schouwen-Duiveland en het Rode Kruis organiseren voor het vierde seizoen het project Tafelen in de buurt. Dit seizoen is het aantal locaties verder uitgebreid naar drie per week. Voor € 5 kunnen ouderen vanaf 10 september weer wekelijks genieten van een maaltijd, bereid door de leerlingen van Pontes scholengroep Pieter Zeeman.

[banner]

Tafelen in de buurt vindt in negen kernen plaats. Wekelijks wordt er gewisseld van locatie. Men kan tafelen in vier appartementengebouwen van Zeeuwland, namelijk De Veste en ’t Nieuwe Vrije in Zierikzee, Steenzwaenshof in Nieuwerkerk en Vronenburg in Renesse. Ook kan men terecht in de dorpshuizen in Noordgouwe, Ouwerkerk, Kerkwerve, Ellemeet en Serooskerke.

 

De deelnemers aan Tafelen in de buurt genieten, naast een maaltijd, van een gezellige middag met buurtgenoten. De leerlingen worden bijgestaan door een enthousiast team vrijwilligers. Een compleet overzicht van de tafelentour is te raadplegen via www.zeeuwland.nl, www.rodekruisschouwen.nl of www.hetwelzijnshuis.nl.  Belangstellenden melden zich vooraf aan, zodat de leerlingen en vrijwilligers weten hoeveel er moet worden ingekocht. Via eerder genoemde websites staat waar men zich kan aanmelden. Wie het team vrijwilligers wil versterken, kan zich daarvoor aanmelden bij Anneke Bruel van het Rode Kruis, via  691 636 of taakveld2@rodekruisschouwen.nl.

 

Meer nieuws