Twitteraccount voor Concert at Sea

Algemeen

Twitter doet zijn intrede op Concert at Sea.De overheid heeft zich rondom de communicatie voor dit tweedaagse muziekfestival  verenigd. Meest in het oogspringende element hierbij is het gezamenlijke Twitteraccount @EvenementinZld.

Uitgangspunt voor de communicatie is dat de organisaties ieder haar eigen communicatiemiddelen inzetten, maar daarnaast @EvenementinZld gebruiken. Belangrijkste doel van dit Twitterkanaal is het contact leggen met de bezoekers van de concertdagen door hen te informeren, preventietips te geven en interactie te voeren. Op deze manier kunnen bezoekers snel en rechtstreeks geïnformeerd worden.

De gemeente, politie, Veiligheidsregio Zeeland, Rijkswaterstaat en Openbaar Ministerie hebben onderling afspraken gemaakt over de inzet van communicatiemiddelen bij de voorbereidingen, gedurende het festival en voor het geval zich een incident voordoet. Ook wordt door deze organisaties getwitterd via één overheidsaccount, @EvenementinZld. De plannen zijn tot stand gekomen in goed overleg met de organisatie van Concert at SEA.

Meer nieuws