Verkoop Balans voor de rechter

Algemeen

De rechtbank in Middelburg buigt zich woensdag 12 juni over de rechtmatigheid van de verkoop van manege Balans in Dreischor. De manage is verkocht aan een belangstellende, terwijl er eerder een akkoord zou zijn geweest met Ad van den Dries uit het Zuid-Bevelandse Driewegen. Weliswaar een mondeling akkoord, maar volgens Van den Dries wel door de bank afgegeven aan de makelaar. ,,Recht is recht, krom is krom,” aldus van den Dries.

Hij heeft beslag laten leggen op het complex in Dreischor om zo te voorkomen, dat er met de manege gehandeld kan worden. ,,Ik vind het raar dat ik nooit meer benaderd ben door de manege,” aldus Van den Dries. Met de rechtzaak wil hij zijn gelijk halen. ,,We zullen zien wat er uit komt. Ik weet niet waar ze mee komen.”

 

Mocht van den Dries de zaak winnen, dan wil hij de manege alsnog kopen en er verder gaan met paarden. Ook de Stichting Paardrijden voor Gehandicapten is wat hem betreft nog welkom al is zijn sympathie voor de club afgenomen. ,,Ook van hen heb ik nooit iets te horen gekregen.” Maar dat de manege op een andere manier geëxploiteerd moet gaan worden staat voor hem wel vast. ,,Fijn dat ze hulp hebben gekregen, maar dit werkt natuurlijk niet.”

 

Meer nieuws