Beachboom en City of Dance vinden elkaar

Algemeen

,,Natuurlijk, we verschillen enorm van elkaar. Maar, zullen we het eens over de overeenkomsten hebben? Die zijn veel interessanter".De organisatoren van City of Dance en Beachboom kijken vol optimisme naar de toekomst van hun evenementen. Martin Priem van City of Dance, dat op zaterdag 20 juli in Middelburg gehouden wordt: ,,Petje af voor Beachboom dat aan de voet van de Brouwersdam zo'n uitzinnig spektakel neerzet. En dan de stappen die dit jaar gemaakt zijn naar een internationale programmering.

[banner]

Nederlandse DJ's, maar internationaal omdat die gasten bijna dagelijks in een vliegtuig stappen om op een andere plek in de wereld te draaien!" Anderzijds zijn de organisatoren van Beachboom  onder de indruk van de enorme omvang, het veelzijdige programma en de vele mensen die City of Dance ook buiten de dance en house-scene bereikt.

De overeenkomsten zien de beide organisatoren vooral in de ontspannen sfeer van hun dance-evenementen en het durven opzoeken van uitdagende locaties in de Zeeuwse buitenlucht. City of Dance in de intimiteit van de Middelburgse binnenstad, Beachboom -dit jaar op 10 augustus- sinds jaar en dag aan de voet van de Brouwersdam, waar ook Concert at Sea jaarlijks plaatsvindt.

De samenwerking uit zich tastbaar in een zogenaamde showcase van Beachboom tijdens City of Dance: Beachboom verzorgt een dagvullende programmering waar de bezoekers een voorproefje krijgen. De organisatie neemt een flink aantal DJ's, dansers en acts, maar ook een paar kuub zand mee om de Beachboom-sfeer te etaleren. ,,'t Is alleen even afwachten of die befaamde zonsondergang van Beachboom in hartje Middelburg zichtbaar is."

Om hun samenwerking kracht bij te zetten zijn City of Dance en Beachboom gestart met de verkoop van combitickets op hun websites. "Voor een super aantrekkelijke combiprijs garandeer je jezelf van kaartjes op de twee beste en meest bijzondere dance-events van Zuid-West Nederland. Op de websites cityofdance.nl en beachboom.com zijn de combitickets eenvoudig te bestellen voor € 49,50

Meer nieuws