Basketbalmannen Mevo’80 na verlenging ten onder

In een spannende wedstrijd hebben de basketbalmannen van Mevo’80 met 56-54 verloren van het Vlissingse Marathon 2, dat in haar vorige wedstrijd kampioen is geworden. Het eerste kwart kwam Mevo’80 goed uit de startblokken. Afwisselend spel leverde goede scores op. Vooral Michiel van der Maas wist het net goed te vinden. In het tweede kwart ging Marathon beter spelen en won dit kwart duidelijk waardoor de ruststand 27-23 was. Het derde kwart ging gelijk, maar floten de scheidsrechters scherp en onpartijdig, waardoor het fysieke spel van Marathon ook onder controle werd gehouden. In het laatste kwart draaide Mevo’80 de score om naar 42-46 door goede schoten van Bart Kloet en acties van Michiel en Marijn van der Maas. Omdat het na het laatste fluitsigaan 49-49 stond, volgde een verlenging van vijf minuten. Niet ongelukkig maakte Marathon in de laatste minuut de winnende treffer.