Quintino op Beachboom 2013

Algemeen

beachboom2.jpgTwee maanden geleden werd het al aangekondigd: Beachboom gaat een flinke stap maken in haar programmering voor haar editie van 10 augustus 2013. Vandaag werd bekend waar dit toe heeft geleid. "Je hoeft geen doorgewinterde dance-liefhebber te zijn om deze namen -maar vooral de muziek- te kennen en herkennen" aldus de organisatoren die bijzonder ingenomen zijn met de gepresenteerde programmering. "'Epic' van Quintino en Sandro Silva stond onlangs op 1 en Quintino vliegt momenteel de hele wereld over. Maar, op 10 augustus draait hij de slotset op Beachboom. Na Gregor Salto, terug van een tour door Noord Amerika en twee weken voor Beachboom nog op Tomorrowland en na Shermanology die onlangs nog op Ultra in Miami stond. Billy the Kit, La Fuente en Funkerman (dit jaar op Sensation in Praag), Franky Rizardo en Santos Suarez maken het programma compleet. Echt, we hebben een programma met DJ's waar Nederland trots op mag zijn. Het neusje van de zalm -van gearriveerd en reizend langs clubs over de gehele wereld tot uitermate veelbelovend en getalenteerd- staat op 10 augustus op de Brouwersdam!"

[banner]

Minstens zo opgetogen is de organisatie met de winnaar van de Beachboom DJ-Contest in de line up. "Het niveau is dit jaar -met aanmeldingen uit het hele land en extra voorrondes en locaties- namelijk bijzonder hoog, dus dat belooft wat! De contests zijn nog in volle gang, maar de finale heeft nu al een zeer goede bezetting. Het wordt een extra pre-party. Misschien hebben we weer wel te maken met een nieuwe Afrojack, die ook ooit op Beachboom draaide, nog voordat hij nationaal en internationaal doorbrak".

Op www.beachboom.com toont Beachboom haar volledige line up en alle details over de '100% pure beach party'. De afgelopen vijftien jaar is Beachboom uitgegroeid tot een uniek event. Stapje voor stapje gegroeid, maar nu met een strategie om serieus verder uit te groeien, in formaat en in kwaliteit. Zo blijft niet alleen de continuïteit gewaarborgd, maar kan Beachboom haar trouwe fans blijven verrassen met haar unieke ingrediënten: sand, sea, sunset en surprise. Beachboom is booming en wordt geroemd om haar positieve sfeer en vibe! Alles wordt uit de kast gehaald om met dit dance-feest Nederland te veroveren en het Zeeland-dancegevoel te delen.

De samenwerking met City of Dance -waar Beachboom een eigen area heeft- is een ander wapenfeit in de ontwikkeling die Beachboom doormaakt. De partijen vonden elkaar in de ambitie om uniek en onderscheidend te zijn met hetzelfde positieve en relaxte gevoel.

Meer nieuws