Belangrijke zege Tierie en Kroon met Goes

Gert-Jan Tierie en Ray Kroon hebben met zondag-hoofdklasser Goes een belangrijke zege geboekt om directe degradatie af te wenden. De spelers uit respectievelijk Nieuwerkerk en Renesse wonnen met hun team met 2-1 van Dongen. Tierie verliet na 75 minuten het veld, Kroon speelde de hele wedstrijd. Scharendijkenaar Jeremy Hubregtse speelde met Nieuwenhoorn, uitkomend in de hoofdklasse C, met 2-2 gelijk tegen koploper Alphense Boys. Hubregtse verliet het veld na 75 minuten bij een 2-1-voorsprong. Net als vorige week kreeg Nieuwenhoorn pas laat de gelijkmaker te verwerken. In het zaterdagvoetbal verloor hoofdklasser Kloetinge met 2-4 maar maakte Bruenaar Mats Willemse nog wel 1-3 uit een strafschop. Plaatsgenoot Dimitri Hooftman verging het met VVGZ ook niet goed. Ze verloor met 4-1 van Sliedrecht en heeft na lang op kop te hebben gstaan in de eerste klasse C de titelkansen niet meer in eigen hand.