Bouw Ecohotel Grevelingenmeer weer stap dichterbij

Algemeen

Nu de bestemmingsplanwijziging voor de Punt onherroepelijk is vastgesteld, komt de bouw van het Ecohotel op de voormalige locatie van het bezoekerscentrum van Natuur- en Recreatieschap De Grevelingen steeds dichterbij.

 In nauw overleg met de verschillende belangengroepen worden de plannen ontwikkeld, waarbij het behoud van de omringende natuur voor de natuurbeschermende organisaties enerzijds en voor de toekomstige gebruikers van het Ecohotel anderzijds van uitzonderlijk belang is.

[banner]

De combinatie Zeelenberg Architectuur en DPP Vastgoed Groep BV gaat het hotel ontwikkelen. Binnenkort wordt begonnen met de sloop van de oude bebouwing, waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor de realisatie van een grote baai met daarin een langgerekt eiland. Op dit eiland komen 20 geschakelde appartementen en centrumvoorzieningen. In het centrum zijn o.a. een restaurant, vergaderaccommodatie en wellness gepland. Op het strand van de omringende baai  worden 66 vrijstaande strandhuizen gerealiseerd die bestaan uit twee geschakelde eenheden welke zowel samen als afzonderlijk van elkaar verhuurd en gebruikt kunnen worden. Grote raampartijen en overdekte terrassen zorgen voor veelvuldig contact met ‘buiten’.

Meer nieuws