Bruse Boys blijft bij, zevenklapper SKNWK

Algemeen

Bruse Boys is dankzij een 3-0-zege op Oostkapelle in het spoor gebleven van koploper Klundert. De ploeg van trainer Wim Nieuwland kon de overwinning op sportpark Volharding goed gebruiken na twee nederlagen die de Bruenaren van de koppositie stootten in de tweede klasse E. Tegen Oostkapelle opende Thomas Groeneveld voor rust de score en kwam Bruse Boys nog voor de pauze goed weg toen Oostkapelle een uitgelezen kans van dichtbij liet liggen. In de tweede helft verdubbelde Groeneveld de marge en zag die man of te match en zijn teamgenoten Rudo van den Berge met tweemaal geel daarna vertrekken. Met tien man tilde Gerard Vogel de eindstand naar 3-0. Naast de rode kaart van Van den Berge liep Marco Ketting tegen een gele prent op waardoor hij net als zijn ploeggenoot volgende week het uitduel met VCK mist. Door de zege heeft Bruse Boys op papier twee verliespunten meer dan lijstaanvoerder Klundert, dat zaterdag Duiveland met 4-0 versloeg. SKNWK haalde in de vierde klasse B stevig uit tegen Alliance (0-7) en kan op paasmaandag de tweede plaats, die recht geeft op rechtstreekse promotie, heroveren. In Roosendaal scoorden Wilco de Valk, Martijn Backx en Remco van den Berge allen tweemaal. Op Tweede Paasdag speelt SKNWK tegen Brouwershaven. Duiveland komt thuis in actie Serooskerke.

UITSLAGEN ZATERDAGAMATEURS Tweede klasse E: Bruse Boys-Oostkapelle 3-0 (1-0 en 2-0 Thomas Groeneveld, 3-0 Gerard Vogel) Klundert-Duiveland 4-0

Derde klasse A: Spui-DFS 0-1

Derde klasse B: MZC'11-Krabbendijke 2-3 (1-3 Frank Kristelijn, 2-3 Martijn van Grunsven)

Vierde klasse B: Alliance-SKNWK 0-7 (0-1 en 0-2 Wilco de Valk, 0-3 en 0-4 Martijn Backx, 0-5 en 0-6 Remco van den Berge, 0-7 Carlo van der Maas)

Meer nieuws