Onalledaags latertje voor Hage en Verwest

De bekerwedstrijd (achtste finale) tussen het Halsteren van Matthijs Hage en het VC Vlissingen van Benjamin Verwest heeft een zeer onalledaagse einde gekend. Bij een 4-2-stand in de strafschoppenserie in het voordeel van Halsteren ging dinsdagavond rond 22.00 de helft van de lichten uit op het hoofdveld van de West-Brabantse hoofdklasser. Kort daarna doofde ook de andere helft en moest er ongeveer een halfuurtje worden gewacht tot de lampen weer aanmochten. Na het gedwongen oponthoud gaf Halsteren de voorsprong in de penaltyreeks niet meer weg. Vrijdag in de papieren editie meer over het duel (1-1 na negentig minuten), dat zondag voor de competitie weer op het programma staat, en met reacties van Verwest en Hage, onder meer over hun toekomst.