Bijdevaate Makelaardij 'springlevend en actief'

Algemeen

Met een frisse, nieuwe communicatielijn wil Bijdevaate Makelaardij laten zien springlevend te zijn en breder actief dan ooit. ,,De misverstanden rond de naam Bijdevaate moeten voor eens en voor altijd de wereld uit’’, aldus Peter Vermeulen, makelaar-rentmeester bij Bijdevaate Makelaardij. Hij focust liever op de positieve impuls na de overname door Van der Slikke Rentmeesters vorig jaar.

De naam Bijdevaate werd veel besproken in de afgelopen maanden. Eerst de interne reorganisatie van Bijdevaate Makelaardij-Verzekeringen-Hypotheken aan de Grachtweg, daarna de overname van de makelaardij door Van der Slikke Rentmeesters en tot slot de negatieve pers rond Bijdevaate Projecten. ,,Veel mensen weten niet dat al deze ‘Bijdevaates’ niets meer met elkaar te maken hebben’’, volgens Vermeulen. Hij wil het misverstand graag uit de wereld helpen.

Samen met de specialisten van Van der Slikke Rentmeesters is Bijdevaate Makelaardij zelfs breder actief dan ooit. Vermeulen: ,,Als rentmeesters zijn wij gespecialiseerd in landelijk gebied, we weten wat er speelt in het boerenbedrijf en kennen de wetten en regels op het gebied van nieuwe landgoederen of woonboerderijen.” Vermeulen werkt aan de Grachtweg samen met makelaar Tonny Merle. Vermeulen: ,,Beiden zijn we goed voor 40 jaar kennis en ervaring”

In tegenstelling tot de geruchten is Bijdevaate dus nog net zo actief als voorheen. Met de juiste aanpak wordt er ook nog steeds onroerend goed verkocht, volgens Vermeulen. ,,Onze kracht zit in degelijk advies en deskundige begeleiding. We willen de beste makelaar van Schouwen-Duiveland zijn.” De kracht van verkopen ligt volgens Vermeulen in het eerst goed luisteren naar mensen. Een bewezen visie in verleden en heden. ,,Wij zijn er nog steeds, en we blijven nog wel even ook.”

Meer nieuws