Dolle dwaze dagen bij Zie Zo Zierikzee

Algemeen

Met drie dolle dwaze dagen wil Adela Kaljic de nieuwe eigenaar Zie Zo heropenen. ,,Ik heb altijd passie voor horeca gehad en ik was op zoek naar een karakteristiek pandje op Schouwen-Duiveland om mijn passie verder te laten groeien.” Haar zoektocht eindigde bij Zie Zo PannenkoekENeterij. ,,Vooropgesteld trek ik het concept van Zie Zo door gezien het feit dat het huidige concept wederom gebleken is succesvol te zijn.” Kaljic pakt de pan graag over van Corrie van de Voorde en stort zich vol overgave op de uitbreiding van dit concept. ,,Dat is niet zo gek als je door het enorme pand, dat vijf lagen kent, wordt meegevoerd. De mogelijkheden zijn er ongekend en ontelbaar.”

[banner]

Met andere woorden: de 31-jarige Kaljic wil er meer, veel meer, van maken. Er komen bijvoorbeeld workshops en er gaan hobbykoks aan de slag. De high tea wordt uitgebreid en voor Zeeuwse begrippen komt er een redelijke uniek high wine. Die laatste kunnen worden gehouden op verschillende locaties in

Zie Zo aan tafels van twee tot twaalf personen, bijvoorbeeld om bij te komen na een dagje shoppen of aan het strand te hebben gelegen.

Het nieuwe Ziezo gaat werken met de begrippen ‘hier vandaan’ en ‘ver vandaan’. In het laatste geval krijgen de gasten hapjes en gerechtjes voorgeschoteld die ze niet gewend zijn of dat producten als vlees, vis en aardappelen op een andere manier worden aangeboden. Met ‘hier vandaan’ bedoelt de Kaljic, woonachtig in Noordgouwe, lokale producten. Met de lokale bevolking wil de nieuw eigenaar binding krijgen. ,,Dat is mijn streven. Daarom vind ik service en kwaliteit zo belangrijk.

Wie kennis wil maken met Zie Zo kan donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari in de zaak terecht voor drie dagen van 10.00 tot 20.00 uur ‘vol’ acties, proeverijen en de kampioen barista van 2012, Yakup Aydin, toont bijzondere trucjes met koffie en melkschuim. Kaljic: ,,Op deze dagen krijgen de mensen een goede indruk wat ze in de toekomst van Ziezo kunnen verwachten”.

 

Meer nieuws