De Strandloper/Ginsterveld ZieZaVo-kampioen in de tweede klasse

De Strandloper/Ginsterveld is verdiend kampioen geworden in de tweede klasse van de ZieZaVo en promoveert daarmee naar de eerste klasse. De kampioenstitel was vrijwel niet meer te ontgaan. Het team uit Haamstede/Renesse was duidelijk het gehele seizoen de beste in de tweede klasse. Toch was het nog nagelbijten in de wedstrijd tegen Stella Boys 2. De tweede helft startte met een 3-2-voorsprong voor De Strandlopers/Ginsterveld maar met nog vier minuten speeltijd op de klok gebeurde er van alles. De score liep op en Stella Boys verzette zich heftig. Met nog een minuut speeltijd was het 5-5 en het bestuur van ZieZavo dacht dat de beker weer terug kon in de kast. In de laatste seconden scoorde de favoriet toch het kampioensdoelpunt. Met nog twee wedstrijden te gaan kan Airpack, ondanks de 4-2-overwinning op VIA Adviseurs, de kampioen niet meer inhalen. Motorenboys is in de mineur doordat het met 5-7 verloor van FC Kerkwerve/Oliegeultje. In de derde klasse gaf Vivars.nl haar visitekaartje weer af. De koploper versloeg de nummer twee, FC Fraanje, met duidelijke cijfers 8-2. Met nog zes wedstrijden te gaan in de derde klasse kan Vivars.nl de titel en promotie haast niet meer ontgaan. FC Bru won in een spannend duel met 4-1 van Spuiterij Elferink.