Belcanto en Oudshoorn komen naar Centree

Algemeen

Op donderdag 21 februari vindt de aftrap van de winterprogrammering van Centree in de Weverij in Zierikzee plaats.

 De koning van het Vlaamse levenslied treedt op: singer songwriter Guido Belcanto. Tijdens de vier dagen Centree kan het publiek genieten van een mix van diverse muziekstijlen, cabaret, literatuur en kindertheater.

 

Centree is er in geslaagd om een divers programma neer te zetten dat jong en oud zal aanspreken. Alle optredens van deze editie vinden plaats in de Weverij in Zierikzee. Centree draagt het nieuwe podium een warm hart toe. ,,We zijn erg blij met De Weverij en we willen vanuit Centree een steentje bijdragen aan een gevarieerd programma”, aldus Pieter Schotte, voorzichter van stichting Centree.

De bezoekers van Centree moeten na de aftrap een maandje wachten, want het vierdaagse festival vervolgt pas weer op donderdag 14 maart. Speciaal voor de klassieke muziek liefhebbers treedt het TY Strijkkwartet deze dag op. De volgende dag, 15 maart, is het tijd voor het beste van Camaretten 2012. De kinderen kunnen zich op 16 maart vermaken bij de kindervoorstelling ‘Een ei met een staartje’.  Dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn sluit         ‘s avonds Centree af met een literaire avond.

Het volledige programma en meer informatie is te vinden op de website: www.centree.nl

Meer nieuws