IJtama bezegelt ZieZaVo-titel met ruime zege

IJtama is in sporthal Onderdak kampioen geworden in de eerste klasse van de ZieZaVo-zaalvoetbalcompetitie. Met nog vier wedstrijden te spelen en veertien punten voorsprong op de nummer twee, Stella Boys, heeft de ploeg van Rob Wijnstekers zich ook verzekerd van deelname aan de Zeeuws kampioenschappen in april. De spelers uit Oosterland wonnen overtuigend met 14-3 van Knock on Wood. Met slechts twee verliespartijen in de competitie stak IJtama met kop en schouders boven de concurrentie uit. Vorig seizoen verloren ze net de titel aan Stella Boys maar won ze wel de beker en vervolgens werden ze Zeeuws bekerkampioen.

In dezelfde eerste klasse won scheidend kampioen Stella Boys met 3-2 van Van Oeveren/WIK/Kort. De strijd om de tweede plaats is voorlopig voor de ploeg van Joop Kleppe. Beide teams waren op oorlogssterkte gekomen. ASZ won met  8-3 van Verf&Wand Zierikzee.

In de tweede klasse verloor koploper De Strandlopers/Ginsterveld verrassend met grote cijfers van het goed spelende Airpack: 4-13. Motorenboys won met 8-1 van Stella Boys 2 en VIAAdviseur verloor met 0-6 van FC Kerkwerve/Oliegeultje. In de 3e klasse won De Vlinder met 7-6 van FC Bru en FC Fraanje speelt nog steeds mee om de promotieplaats met een 7-2-overwinning op Spuiterij Elferink.