Zaalvoetballers Verf&Wand lastige klant voor IJtama

Dat in de eerste klasse van de zaalvoetbalcompettie ZieZaVo IJtama kampioen wordt, is duidelijk. De voorsprong op Stella Boys is zeer ruim maar toch moest de ploeg van Rob Wijnsteker op de eerste speeldag van het nieuwe jaar uitkijken om niet door Verf&Wand te worden overlopen. IJtama kwam niet op volle sterkte en kreeg tijdens de wedstrijd ook nog te kampen met blessures. Verf&Wand toonde vechtlust en wist met nog vijf minuten op de klok de achterstand terug te brengen tot 3-4. Dat het uiteindelijk in de laatste minuut nog 3-6 werd voor IJtama, lag puur aan de verdedigingsfouten bij Verf&Wand. Van Oeveren/WIK/Kort, met de nieuwe keeper Ramon Bodbijl (keeper van ZSC), speelde fortuinlijk tegen ASZ. De grote winst van 8-2 was meer te danken aan het sterke optreden van Bodbijl dan het afmaken van kansen bij ASZ. Stella Boys wist een 1-0-achterstand in de eerste helft om te bouwen naar 7-1-winst op Knock on Wood. In de tweede klasse won De Strandlopers/Ginsterveld in een doelpuntrijk duel tegen Motorenboys met 8-6. De koploper zag haar rivaal Airpack met 6-5 verliezen van FC Kerkwerve/Oliegeultje. Met de 5-3-winst van VIA Adviseur op Stella Boys klimt de ploeg naar de tweede plaats. In de derde klasse won Vivars.nl met 17-0 van De Vlinder. Omdat FC Fraanje met 2-3 verloor van FC Bru heeft Vivars.nl de koppositie overgenomen.