YourSurprise.com neemt kadowereld.nl over

Algemeen

Voor YourSurprise.com begint 2013 veelbelovend met de overname van de webshop www.kadowereld.nl van PostNL.

 Door deze overname is het voor YourSurprise.com mogelijk zijn activiteiten als aanbieder van persoonlijke cadeaus verder uit te breiden.

[banner]

De uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van Kadowereld.nl blijven herkenbaar, maar worden het assortiment en de service verder ontwikkeld.

Gerbrand Verton, mede-eigenaar van YourSurprise.com, legt uit: ,,Met deze overname krijgen wij de beschikking over een extra platform voor het aanbieden van onze cadeaus. De bezoeker van de site krijgt een groter aanbod van gepersonaliseerde cadeaus en in de toekomst worden ook andere originele, niet te personaliseren cadeaus toegevoegd aan het assortiment”.

In 2010 werd Kadowereld.nl door PostNL, destijds nog TNT Post, opgericht met als doel een grote nationale webshop te worden voor cadeaus. YourSurprise.com verzorgde reeds enkele jaren succesvol de productie en verzending van gepersonaliseerde cadeaus voor Kadowereld.nl middels een whitelabel module. De overname sluit volledig aan op de ambitieuze groeidoelstellingen die YourSurprise.com zichzelf heeft gesteld.

Met deze strategische overname van Kadowereld.nl breidt YourSurprise.com zijn activiteiten verder uit. Kadowereld.nl wordt vanaf januari 2013 voortgezet onder dezelfde naam en website, maar met een uitgebreider assortiment, kortere levertijden en dezelfde hoogwaardige service waarmee YourSurprise.com al naam heeft gemaakt.

Meer nieuws