WereldRegio start verkiezing familiebedrijf 2013

Algemeen

 In de tweede week van januari start WereldRegio met de grote verkiezing van het Familiebedrijf van het Jaar.  Wekelijks worden familiebedrijven in de schijnwerper gezet en aan het einde van het jaar is de verkiezing.

Hiermee sluit WereldRegio aan bij een geslaagd initiatief van de Eendrachtbode op Tholen. Die krant startte dit jaar voor de eerste keer met de verkiezing en met groot succes. Bedrijven worden in de schijnwerper geplaatst en alle deelnemende bedrijven worden aan het einde van het jaar in boekvorm gebundeld en gepresenteerd.

 

Een deskundige jury beoordeelt de bedrijven aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Inmiddels hebben de Rabobank Oosterschelde, DRV Accountants, Klaassen Notarissen en de gemeente hun deelname aan de verkiezing bevestigd en zullen zij ook juryleden afvaardigen. Bedrijven met belangstelling voor de verkiezing zich melden bij Colinda Verkaart van WereldRegio (colinda@wereldregio.nl). Zij informeert u graag over de voorwaarden.

 

Familiebedrijven zijn voor meer dan vijftig procent eigendom van een familie en ook geldt de regel, dat leden van de familie zelf voldoende zeggenschap hebben in de onderneming. Hiermee komen zowel kleinere als grotere bedrijven in aanmerking voor de verkiezing. Eind 2013 is de grote verkiezing op een nog nader te bepalen locatie. Het wordt een groot ondernemersevenement.

Meer nieuws