Logo wereldregio.nl

Wegwerkzaamheden Brouwersdam

Met ingang van maandag 7 januari 2013 worden de westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg naar de N652 ter hoogte van Scharendijke afgesloten voor alle verkeer in verband met de aanleg van een rotonde.

 

Begin september is Provincie Zeeland begonnen met de aanleg van de N652 Recreatieverdeelweg 2e fase tussen Renesse en Scharendijke op Schouwen-Duiveland. Deze nieuwe weg sluit ter hoogte van Renesse aan op de bestaande rotonde N651 Stoofweg / N652 Lagezoom. Aan de oostzijde wordt de weg via een nieuw aan te leggen rotonde aangesloten op de westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg. Deze rotonde heeft de vorm van een kluif, omdat ook de westelijke parallelweg van de N57 en de bestaande Kuijerdamseweg hierop worden aangesloten. De aanleg van de rotonde start op maandag 7 januari 2013. De werkzaamheden duren ongeveer zes weken.

Tijdens de aanleg van de kluifrotonde worden de westelijke op- en afrit van de N57 Dammenweg naar de N652 en het gedeelte van de N652 tussen de Grevelingenlaan-west en -oost afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroutes voor het gemotoriseerde verkeer worden met borden aangegeven. Het fietsverkeer tussen Scharendijke en Ellemeet wordt omgeleid via de Rampweg en Grevelingenlaan.